Diavolu din Casa Whaley (2012)


Pentru o prezentare de la azil, apoi "The Haunting de Whaley Casa" a fost într-adevăr un film uimitor. Îmi amintesc că am văzut ceva, şi vă permite să le numim doar filme discutabile din azil în trecut, dar ele nu reuşesc să arunce o Curveball fiecare acum şi apoi şi a pus ceva cu valoare reală de divertisment.Şi "The Haunting de Whaley Casa" a fost doar un astfel de incident. Filmul a fost de fapt destul de distractiv, şi a făcut-o au în momentul ocazional infricosatoare aici şi acolo, dar în general nu a fost un film de groaza ca pe sine. Pentru mine, a fost mai mult în place de un thriller supranatural care a fost puternic condus de povestea în sine, şi nu de crize reale. Trebuie să recunosc că eu nu sunt familiarizat cu povestea reală din spatele casei Whaley, dar care au văzut acest film le-a pus o sămânţă în pământ ca să spunem aşa, care au stârnit un interes în procesul de învăţare mai multe despre real Whaley casa si povestea ei.

Povestea din "The Haunting de Whaley Casa" este despre un grup de tineri care au de risc în Whaley Haunted House, în ciuda faptului că a fost avertizat să nu bine. Desigur, unii dintre tineri sunt sceptici cu privire la posibilitatea de a casei, de fapt a fi bântuit şi nu doar a fi o fraudă turistic, în timp ce altele sunt credincioşi. Orele de noapte cresc timp cât evenimentele ciudate din interiorul casei amplifică şi devine mai mult şi mai ameninţătoare. Poate că există ceva de poveşti bântuite de la toate?

Efectele din film au fost adecvate pentru un film de acest buget. Acestea au fost utilizate în mod eficient, deşi cu moderatie. Dar ea a mers destul de bine şi au ajutat adaugă la suspansul de film.

În ceea ce pentru actorie, cel mai bine a oamenilor angajaţi în diferite roluri, au fost fac de locuri de muncă suficient de bune, cu toate acestea, eu personal nu-i pasa de mult pentru performanta pe care Howard McNair (joc psihic Keith Drummond) a pus, el a fost prea domolise afară şi părea împiedicare pe Shrooms. Dar, desigur, că este o chestiune de gust personal şi de preferinţă. Dar, în afară de faptul că, atunci cred că au făcut oamenii de locuri de muncă suficient de bune, cu rolurile lor.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu